وي با اشاره به دستاوردهاي اين همايش اظهار کرد: نخستين دستاورد اين همايش تيهه و توليد بستههاي سرمايهگذاري در گردشگري است، کاري که در نخستين همايش به صورت ريز انجام نشد و در دومين همايش با راهاندازي بانک اطلاعرساني فرصتهاي سرمايهگذاري در گردشگري ايران اين کار انجام ميشود.
وي ادامه داد: حضور سرمايهگذاران داخلي و خارجي در کشور توانمنديهاي ايران را در عرصههاي مختلف گردشگري و امنيت و به رخ جهانيان ميکشاند.
بقايي حل مشکلات پيش روي سرمايهگذاري در گردشگري در ارتباط با ارگانها و سازمانهاي ديگر را از ديگر دستاوردهاي اين همايش خواند و گفت: ما در اين همايش قصد نداريم که مسولان را دعوت کنيم تا سخنراني کنند و بعد از سخنراني مشکلات بر جاي خود باقي بماند. ما در اين همايش با ارائه مشکلات به مسولان مربوطه خواهان حل آنها خواهيم بود.
وي در ادامه صحبتهايش با اشاره به اينکه در فاز دوم برگزاري اين همايش اين همايش ا در استانها برگزار خواهد شد، تصريح کرد: در اين همايش براي هر استان غرفهاي خاص در نظر گرفته شده است و هر استان به معرفي پکيجهاي خود ميپردازد و هر استاني که در اين همايش بتواند بستههاي خود را به مرحله عقد قرارداد برساند، مورد تقدير قرار خواهد گرفت.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به اينکه امسال حجم سرمايهگذاري 20درصد نسبت به سال گذشته افزايش داشته است، بيان کرد: ما هدفمان اين است حجم سرمايهگذاري را در استانهاي غير برخوردار افزايش دهيم.
حميد بقايي در بخشي ديگر از صحبتهايش با اشاره به حضور وزير گردشگري عراق در دومين همايش فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري ايران تاکيد کرد: امضا تفاهمنامه گردشگري و ميراث فرهنگي ايران و عراق و احيا و مرمت آثار تاريخي اين کشور نيز از ديگر اقداماتي است که در اين همايش اتجام ميشود.
وي گفت: روزانه 200 گردشگر سياحتي ايران به عراق ميروند و به همين نسبت عراقيها براي زيارت و درمان به ايران ميآيند و بر اساس مذاکرات انجام شده، مقرر شد آژانسهاي مسافرتي عراقي همکاريهاي خود را با آژانسهاي مسافرتي ايراني داراي بندهاي \"الف\" و \"ب\" حاضر در مرز مشترک ايران و عراق افزايش دهند.
وي افزود: ديدنيهاي تاريخي و طبيعي و شهرهاي توريستي عراق مانند حله و مدائن از جمله مقاصدي هستند که علاوه بر جاذبههاي زيارتي عراق ميتواند مورد توجه آژانسداران ايراني باشد. به همين دليل و با توجه به مذاکراتي که با وزير گردشگري عراق انجام شد، از اين پس 200 ايراني مجازند به طور روزانه يعني 6 هزار نفر در ماه در قالب تور وارد عراق شوند.
وي در ادامه با اشاره به هم مرز بودن سه استان ايران با عراق اضافه کرد: در ديدار با وزير گردشگري عراق، آنها خواستار آموزش صنايع دستي ايراني به زنان عراقي شدند و همچنين براي توسعه گردشگري ميان دو کشور خواستار حضور ايران در همايش جهاني که با حضور کشور هاي اسلامي و سازمان جهاني جهانگردي در اين کشور برگزار ميشود، شدند.
وي در بخش ديگر از صحبتهايش به برگزاري تورهاي مختلف در محورهاي گردشگري و مسيرهاي مختلف براي خبرنگاران و دانشآموزان و ديگر اقشار اشاره کرده و خاطرنشان کرد: به زودي تورهاي مختلفي براي بازديد از 9 اثر ثبت شده در ميراث جهاني برگزار خواهدشد. همچنين برنامهريزي شده است که افراد طي تورهايي از مناطق مختلف کشور ديدار کنندو کانون جهاني جهانگردي و اتومبيلراني موظف به انجام اين کار شده است و شروع برگزاري اين تورها نيز با بازديد خبرنگاران انجام ميشود.
بقايي در پايان در خصوص راهاندازي راديو تلويزيون اينترنتي گفت: در تحقيقات به عملآمده مشخص شده است که بازديد کنندگان تلويزيونهاي اينترنتي از شبکههاي ماهوارهاي بيشتر است و سياست ما اين است که ميراث فرهنگي، جاذبهها و آژانسهاي مسافرتي خود را از طريق راهاندازي اين راديو تلوزيون در خارج از کشور معرفي کنيم. ضمن اينکه ما براي معرفي برنامههاي خود در صدا و سيما مجبور به پرداخت هزينههاي زيادي بوديم که از عهده اين سازمان خارج بود و سازمان صداو سيما هم همکاري خاصي در اين زمينه با ما نداشت./102
انتهای پیام/